Selecteer een pagina

Over mij

CVS (Charles van Someren) Modeltrucks is ontstaan uit mijn passie voor trucks. Trucks zijn bij mij van huis uit met de paplepel ingegeven, dit wil zeggen dat vroeger bij mijn ouders vele chauffeurs over de vloer kwamen. Ik liep daar als kleine jongen tussen en vond dat prachtig!
Ik ben zo’n ruim 35 jaar geleden hobbymatig begonnen met bouwen, maar sinds enkele jaren heb ik van mijn hobby (gedeeltelijk) mijn werk kunnen maken.
Vanaf half oktober 2021 zijn wij ook een officieel verkooppunt van Tekno bouwkits en parts. Wij zullen zelf ook exclusieve bouwkits samen gaan stellen, welke alleen exclusief verkrijgbaar zullen zijn bij CVS Modeltruck Parts

01-06-2023: Artikelen die in de webshop worden besteld kunnen uitsluitend nog afgehaald op de beurzen in: Houten, Sevenum, of op afspraak afhalen in Deurne

De schaalmodellen

De modellen die ik maak worden samengesteld op basis van Tekno onderdelen, welke ik eventueel aan kan vullen met onderdelen van andere merken. Mochten sommige delen niet verkrijgbaar zijn, dan ontwerp/maak ik deze onderdelen zelf. Ook de decals voor op de trucks kan ik zelf maken, hiervoor heb ik een professionele printer staan. Deze decals worden afgelakt met een blanke lak voor extra glans en ter bescherming tegen beschadiging.